Danslärare
Irina Golomysova-Ramovic
Irina Ägare och huvudansvarig för dansskolans verksamhet. Hon är professionellt examinerad som danspedagog i Sveriges Danspedagogers Riksförbund, professionellt examinerad danssporttränare i Latin och Standard och har danspedagogutbildning från Danshögskolan i Stockholm. Irina växte upp i Moskva där hon fick sin grundläggande utbildning i ett flertal dans och musikskolor. Irina har under åtta år arbetat med en rad ryska och internationella dansuppsättningar bl. a. Star Light Dance Company.
 
Ida Long
Ida Long har undervisat på Ackes sedan 2005. Utbildad vid Jazzlinjen i Gävle, inriktning sång. Har även läst musikproduktion. Har gjort ett albumsläpp och en EP. Har uppträtt mycket både med musik och dans. Har spelat i London, festival i Kungsträdgården, Cityfesten, klubbar runt om i Sverige m.m. Har medverkat (dansat/koreograferat) i modevisningar, liknande Wallmansjobb i Spanien, videoprojektioner, invigningar, fester, bakgrundsdansat m.m. Har även tävlat i hiphop och show.
I dansduon Mon Loo, som hon har tillsammans med Lisa Marklund, har de tillsammans med Gävle-musiker, elektro-akustiska konstnärer (IDKA) gjort två dansverk på Gävle Teater, samarbetat med en poet under Lättings Kulturfestival samt dansat med Loai under Luciarocken.
Under sommaren 2008 var Ida på Broadway Dancecenter i New York och utbildade sig. Hon åker så ofta hon kan och tar klasser för Bounce m.fl för att få inspiration.

Ida undervisar i street, disco, house, jazz, modern, tävlingsdans, barndans m.m.
 
Natalie Safari Knief
Irina Natalie började dansa latino-blandat och disco/hiphop på Ackesdansskola redan som 12-åring. Sedan dess har intresset för dansen bara ökat. Hon har både tagit och tar klasser i Show/Jazz, Hiphop, Jazzbalett, Tiodans, Disco och Modern. Natalie tävlingsdansar i disco solo, duo, i discogruppen Illusion och även i pardans. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Natalie undevisar i barndans, disco, hiphop, jazz, pardans och tävlingsdansare i disco.
 
Josefine Olsson
Irina Josefine har dansat på dansskolan ända sedan hon var 6 år gammal, sedan dess har hon både tagit och tar klasser i modern, jazz/show, ragga, hiphop och disco. Som 14-åring började Josefine tävla i både disco och hiphop och har nu tävlat flertal år i samtliga på elitnivå. Idag tävlar hon i disco singel, duo och är en av medlemmarna i gruppen Illusion. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Josefine undervisar i barndans, disco, hiphop, tävlingsdisco och tävlingshiphop.
 
Hanna Lindberg
Hanna har en lång erfarenhet inom tävlingsdans. Hon har tävlat själv under många år och representerat Sverige på både EM och VM med goda resultat. Hon är också utbildad danssporttränare och har tränat och coachat tävlingsdansare i alla åldrar och nivåer på dansskolan Danceworld i Sundsvall. Hanna har också undervisat på ett flertal dansskolor i Stockholm så som Tony Irving Dance Academy, Stockholm Dance Crew, Marikas Dans & Modestudio, Haninge Dansstudio och Sway. Förutom tävlingsdansen så har Hanna bland annat jobbat som Showartist i Grekland, studerat musikal på kulturama, medverkat i musikvideos, modevisningar m.m.

Hanna undervisar i tävlingshiphop samt battle och freestyle.
 
Jonathan Cabrera
Jonathan är från Eskilstuna och tränar några av Sverige främsta inom disco. Han har tävlat och representerat Sverige på disco EM och VM mellan 2009-2014. Han har precis gått två år på DiAmbra i Stockholm och innan det 1 år på Balettakademien och även 6 månader på Broadway Dance Center i New York.

Jonathan undervisar i tävlingsdisco och engelsk freestyle.
 
Celine Markarian
Irina
 
Julia Dahl
Irina
 
Ackes Dansskola