Priser hösten 2019
Alla priser är inklusive moms
En kurs 13 x 45 min = 1000 kr
En kurs 13 x 60 min = 1200 kr
200 kr rabatt på andra kursen
Därefter betalar man 800 kr för varje ny kurs
Ovanstående priser gäller per person hösten 2019
10% Familjerabatt. Familjerabatt ansökes vid anmälan
100 kr kompisrabatt. För varje kompis som börjar dansa, men inte dansat hos oss tidigare, får både du och kompisen 100 kr rabatt. Kompisrabatt ansökes vid anmälan
Så räknar du ut priset...
Viktiga datum hösten 2019
Höstlov vecka 44, från och med måndagen 28 oktober till och med söndagen 3 november.
Uppvisning för Gävles och Tierps grupper, lördagen 30 november (preliminärt) på Gävle Teater. Biljettsläpp i slutet på oktober.
Uppvisning för Sandvikens grupper, söndagen 1 dec på Folketshus i Sandviken. Biljettsläpp i slutet på oktober.
Betalningsvillkor! Läs noga så undviker vi missförstånd!
Prova på
Det kostar ingenting att prova, men även om man bara vill prova på, behöver man anmäla sig till den/dom kurser man vill prova. Sedan avbokar man sig från den/dom kurser man inte vill fortsätta på, senast dagen efter första tillfället. Om man vill välja mellan flera kurser kan man anmäla sig till alla man vill prova, sedan ska man avboka sig från dom kurser man inte vill fortsätta på, senast dagen efter den sista kursen man har provat.
Varför måste jag anmäla mig om jag bara vill prova?
Vi behöver veta hur många som kommer till varje kurs. Varje kurs har begränsad antal platser och det går inte att prova en kurs som är fullbokad. Men, man kan anmäla sig och sedan avboka senast dagen efter första tillfället.
Anmälan
Anmälan är bindande.
Hela kursavgiften betalas även om man deltar oregelbundet eller avbryter kursen.
Gäller även om man avbryter kursen pga skada eller sjukdom. Vid skada eller sjukdom kan man kolla upp med det försäkringsbolaget där man är försäkrad om det kan ge ersättning. Konsumentverket rekomenderar försäkringsbolaget ERV
Ångerrätt
Om man väljer att inte fortsätta efter första kurstillfället, måste man meddela detta via e-post senast dagen efter första kurstillfället. Om man anmält sig till flera kurser måste man meddela detta senast dagen efter första tillfället på den sista kursen i ordningen.
Avbokning
Avbokning görs senast dagen efter första tillfället. Kan man inte vara med på första tillfället, behöver man meddela det, antingen vid anmälan eller via mail/sms.
Om man inte avbokar sig från kursen senast dagen efter första tillfället är man skyldig att betala hela kursavgiften.
Att inte börja på kursen betraktas inte som avbokning. Detta eftersom man tar upp plats som vi kunde erbjuda någon annan.
Man avbokar sig genom att svara på bekräftelsen man fått på mail. Har man inte mailet kvar går det bra att skriva nytt mail. Kontaktuppgifterna finns på ackesdansskola.se. Har man inte tillgång till internet, kan man svara på sms man fått eller skriva nytt till oss. Det går även att ringa till oss och avboka, men det blir i sista hand då vi inte kan svara i telefon alltid. Man får alltid svar/kvitto på mail/sms att vi har tagit emot avanmälan. Har man inte fått det bör man ringa till oss. Man avanmäler sig inte genom att säga detta till läraren eller via kompisar och bekanta.
Betalning
Vi mailar fakturan till den/dom mailadresser man uppger vid anmälan.
Har man inte fått mail i inkorgen, bör man kolla även i skräpposten beroende på inställningar i skräppostfiltret.
OBS! Vi skickar alltid faktura/bekräftelse på mail. Om du inte fått den, bör du kontakta oss på mail eller telefon. Du kan vara anmäld även om du inte fått bekräftelse pga att du angett fel mailadress eller att mailet fastnat i spamfilter.
Vi skickar inga inbetalningskort med vanlig post.
Man kan även räkna ut priset enligt detta exempel.
Vid försenad betalning skickas en påminnelse med kursavgiften + dröjsmålsränta 8% + förseningsavgift på 100 kr.
Flerkursrabatt gäller per person och termin.
Om man anmält sig till flera kurser och någon/några av dessa blir inställda, betalar man för resterande kurs/kurser enligt prislistan.
Om man hunnit betala och kursen blir inställd, eller man utnyttjar ångerrätt, får man tillbaka kursavgiften.
Om man provar efter 30 augusti, betalar man dagen efter man provat.
Betalningsalternativ
Betalning på BankGiro 5516-1699 görs senast den 31 augusti 2019.
Betalning med SWISH 123 644 99 87 görs senast den 31 augusti 2019.
Vid betalning skriv dansarens personnummer i meddelandet.
Det går även att betala med friskvårdsbidrag från: Friskvårdskuponger, Actiway och Wellnet.
Friskvårdsbidrag är personlig och man kan betala bara för egen träning/dans. Det går inte att betala för sina barn eller någon annan.
Skador och försäkringar
Tänk på att dans är fysisk aktivitet och att det kan förekomma skador.
Ackes Dansskola ansvarar inte för skador som kan förekomma på väg till och från samt på våra lokaler och/eller våra evenemang.
Alla som deltar på våra kurser eller befinner sig i våra lokaler och/eller våra evenemang, har eget ansvar att teckna egna försäkringar.
Konsumentverket rekomenderar försäkringsbolaget ERV
Så funkar det
Varje kurs är på 13 tillfällen fördelat på 13 veckor
Vi har uppehåll för sport- och påsklov på vårterminen och höstlov på höstterminen. Exakta datum presenteras på vår websida ett par veckor innan det aktuella lovet.
Tanken är att det alltid ska vara samma dag och tid. Om ordinarieläraren blir sjuk, är på utbildning etc. försöker vi i första hand hitta vikarie. Hittar vi ingen vikarie, tar vi igen det missade tillfälle på sport- och påsklovet på vårterminen och höstlovet på höstterminen. Om inte detta är möjligt, tar vi igen det missade tillfället på annan dag och tid.
Uppvisningar
lördagen 30 nov på Gävle Teater för Gävles och Tierps grupper. Biljettsläpp i slutet på oktober.
söndagen 1 decmber på Folketshus i Sandviken för Sandvikens grupper. Biljettsläpp i slutet på oktober.
Fotografering
Vi förbehåller oss rätten att fotografera och filma föreställningar och lektioner för marknadsföring på webben och i tryck.
Senast uppdaterad 2019-06-05
Ackes Dansskola