Danslärare

Irina Ramovic

Ägare och huvudansvarig för dansskolans verksamhet. Hon är professionellt examinerad som danspedagog i Sveriges Danspedagogers Riksförbund, professionellt examinerad danssporttränare i Latin och Standard och har danspedagogutbildning från Danshögskolan i Stockholm.

Ida Long

Ida Long har undervisat på Ackes sedan 2005. Utbildad vid Jazzlinjen i Gävle, inriktning sång. Har även läst musikproduktion. Har gjort ett albumsläpp och en EP. Har uppträtt mycket både med musik och dans. Har spelat i London, festival i Kungsträdgården, Cityfesten, klubbar runt om i Sverige m.m. Har medverkat (dansat/koreograferat) i modevisningar, liknande Wallmansjobb i Spanien, videoprojektioner, invigningar, fester, bakgrundsdansat m.m. Har även tävlat i hiphop och show. I dansduon Mon Loo, som hon har tillsammans med Lisa Marklund, har de tillsammans med Gävle-musiker, elektro-akustiska konstnärer (IDKA) gjort två dansverk på Gävle Teater, samarbetat med en poet under Lättings Kulturfestival samt dansat med Loai under Luciarocken. Under sommaren 2008 var Ida på Broadway Dancecenter i New York och utbildade sig. Hon åker så ofta hon kan och tar klasser för Bounce m.fl för att få inspiration.

Ida undervisar i street, disco, house, jazz, modern, tävlingsdans, barndans m.m.

Natalie Safari Knief

Natalie började dansa latino-blandat och disco/hiphop på Ackes Dansskola som 12-åring. Sedan dess har intresset för dansen bara ökat. Hon har både tagit och tar klasser i Show/Jazz, Hiphop, Jazzbalett, Tiodans, Disco och Modern. Natalie tävlingsdansar i disco solo, duo, i discogruppen Illusion och även i pardans. Hon examinerades våren 2017 i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Natalie undevisar i barndans, disco, hiphop, jazz, pardans och tävlingsdansare i disco.

Josefine Olsson

Josefine har dansat på dansskolan sedan hon var 6 år gammal, sedan dess har hon både tagit och tar klasser i alla olika dansstilar. Som 14-åring började Josefine tävlingsdansa i både disco och hiphop och har nu tävlat flertal år i samtliga på elitnivå. Idag tävlar hon även i pardans och artistic ballroom och har fortsatt med disco. Våren 2017 examinerades hon i utbildningen Disco Steg 1 för SDO.

Josefine undervisar i tävlingsdisco, slow, engelsk freestyle och Dancefitness.

Lisa Boogh

Sanna Endahl

Sanna har dansat på Ackes Dansskola sedan 2010 då hon var 8 år. Sedan dess har Ackes varit hennes andra hem. Hon började tävla som 11 åring i disco och hiphop och var då med i gruppen Millennium. Idag dansar hon flera stilar samt tävlar i discosolo och är även med i discogruppen Shine, som tävlat internationellt på både World Cup i Italien 2021 och EM i Tjeckien 2022. När hon inte dansar jobbar hon på förskola. Hon tycker att det bästa som finns är att dela dansglädjen med alla danskompisar och föra den vidare till hennes elever.

Sanna undervisar i showkids, disco, hiphop samt tävlingsdansare i disco och hiphop.

Thyra Westerberg

Thyra började dansa och tävla på Ackes Dansskola år 2013 och tävlar i både solo, duo och i discogruppen Shine. Hon har även tävlat på internationella tävlingar som VM i österrike, EM i Polen och World Cup i Italien. På fritiden förutom att dansa så jobbar Thyra på Högbo Brukshotell. Hon säger att det bästa med att dansa här på Ackes är att få utöva dansen med alla underbara elever och tränare, och känna dansglädjen tillsammans.

Thyra är en av våra danslärare här på dansskolan och undervisar disco, hiphop & street/ragga i alla åldrar.

Maja Rönngren

Maja började dansa här på dansskolan år 2014 och idag tävlingsdansar hon i discodans, både solo och i discogruppen Shine i Sveriges högsta klass Champion. Tillsammans med gruppen Shine har hon tävlat internationellt på EM i Tjeckien och World Cup i Italien där hon också tävlade i solodans. När Maja inte är på dansskolan går hon sitt sista år på naturprogrammet på Vasaskolan.

Maja är en av våra barndanslärare här på Ackes Dansskola som undervisar i disco, hiphop och showkids i åldrarna 3-14 år.

Fanny Westergren

Fanny undervisar i barndans, disco/hiphop.

Lisa Björk

Lisa undervisar i barndans, disco/hiphop.

Clara Kajlöv

Clara började dansa disco och hiphop på Ackes år 2013 och nu tävlingsdansar hon i slow, hiphop och artistic ballroom. Clara har tävlat på flera EM och VM i solo, duo och grupp, både i hiphop och artistic ballroom. Under EM i Polen 2021 tog Clara tillsammans med duopartnern Lisa Björk 3 guld och 1 brons och med latingruppen Piece of cake blev det 1 guld. I hiphop tävlar hon med gruppen IL NINJA som blev uttagna till EM 2022 i Nordmakedonien. Clara tycker att det bästa med att vara danslärare är att se hennes dansare utvecklas och ha roligt. Clara är en av våra barndanslärare här på Ackes Dansskola som undervisar i disco, hiphop och showkids i åldrarna 3-13 år

Ellinore Malmström

Ellinore är en av våra barndanslärare och undervisar i stilarna disco och hiphop. Hon började dansa på Ackes år 2015 och har sedan dess dansat stilar så som hiphop, disco, slow, engelsk freestyle och commercial jazz. Idag tävlar Ellinore i discodans på elitnivå och är även medlem i gruppen Shine.

Ellinore säger att det bästa med att vara danslärare är att dela med sig av all dansglädje och se eleverna utvecklas!

Johanna Johansson

Johanna började sin tävlingskarriär 2014 och har sedan dess tävlat i hiphop, disco och konstnärlig dans. Idag tävlar hon i discodans i solo och i discogruppen Shine och dansar även jazz och latin. Tillsammans med gruppen Shine har hon tävlat på EM i Tjeckien och World Cup i Italien. När Johanna inte är på dansskolan arbetar hon på förskola. Det bästa hon vet med dansen är gemenskapen på träningar och tävlingar.

Johanna är en av dansskolans barndanslärare som undervisar i disco och hiphop i åldrarna 6-14 år.

Thea Häggström

Thea undervisar i hiphop.

Linn Stål

Linn undervisar i artistic ballroom och barndans

Nellie Larsson

Nellie undervisar i barndans

Jesper Jansson

Jobbat i 10 år som professionell dansare & dansat i sammanlagt 21 år. Provat på de flesta dansstilar men hiphopen var det jag fastnade för. Har tävlat, undervisat , uppträtt & dömt runt om i Sverige & utomlands. Gillar att få dela med mig av det jag har till andra, lära mig nya saker och se andra utvecklas.

Tidigare svensk mästare i streetdance. Representerat Svenska streetdance landslaget. Finalist i Juste Debout Scandinavia Hiphop. Jobbat med produktioner/artister som Walt Disney Pictures, Danny Saucedo & David Lindgren. Deltagit som bakgrundsdansare i Melodifestivalen, Grammisgalan, Julgalan & Rix FM Festival med mera. Varit medlem i akrobatikgruppen Flip Squad. Varit domare på SDO tävlingar & battles runt om i Sverige.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå